ALLERLEI LEUKS MET DE GESCHENKMANDEN VAN PERFECT PRESENT: BESTEL ZE OOK ONLINE!

Weet u niet goed wat voor cadeau te geven aan iemand? Wij stellen graag een geschenkmand samen voor alle gelegenheden. U bepaalt zelf het budget, maakt uw wensen over en wij gaan aan de slag. Verwennen is immers zeer simpel met de geschenkmanden van Perfect Present.

TOPMERKEN VOOR UW GESCHENKMAND

Vertrouw op ons om u de beste kwaliteit aan te bieden; bij Perfect Present beschikt u immers over een assortiment dat u niet teleurstelt. Wij bieden u Spaanse, Franse, Italiaanse & Belgische specialiteiten; zo garanderen wij u immers dat u enkel het neusje van de zalm krijgt. Denk maar aan onze vijf soorten Cuperuskoffie of ons aanbod aan ongeveer dertig losse thee’s! U heeft keuze te over. Onze Jodi theepotjes “tea for one” zijn trouwens een must voor het genieten van één van onze talrijke en superlekkere losse thee’s.

Nee, het is geen thee, noch koffie. De natuurlijke hot drinks van Lombardia zijn biologisch en bieden u innovatieve recepten aan. Laat u verrassen met de smaken van Lombardia. Echt iets om uit te proberen!

Wij bieden u overigens ook tal van specialiteiten aan zoals jenevers, gins, tonics, wijnen, champagne’s, cava’s, prosecco’s en likeuren. U vindt ongetwijfeld snel iets wat u intrigeert.

Bestel uw geschenkmand!

ZOETIGHEDEN EN VERWENNERIJEN

Al meer dan een halve eeuw staat Belberry garant voor een smeuïge confituur die u niet onberoerd laat. Geen wonder dat ze hofleverancier geworden zijn en dat wij u deze speciale confituur aanbieden. Heeft u al gehoord van de Belgische Starbrook chocolade? Kwalitatieve Belgische chocolade in een verbluffend mooie verpakking: dat is wat u van Starbrook Airlines kan verwachten. Het oog voor detail in deze reeks maakt dit het beste relatiegeschenk.

Bridgewater fleurt uw huis op met hun intrigerende en aangename geuren. Of u nu een geurstokje, geurzakje of geurkaars zoekt, Bridgewater is een waardevolle toevoeging aan uw geschenkmand. Zoekt u kaarsen zonder geuren? Dan hebben wij voor u een ruim aanbod aan kaarsen in allerlei maten en kleuren.

U kan ook een goede klant of personeelslid belonen met een geschenkmand. Wie heeft er immers geen zin in al die verwennerij? Onze manden zijn perfect als relatiegeschenk, dus twijfel niet en kom langs bij ons in Ekeren.

Indien u geen tijd heeft om langs te komen, kan u ook onze geschenkmanden trouwens gerust online of telefonisch bestellen! Zo heeft u een geweldig cadeau in een handomdraai.

Op zoek naar een cadeau?